Kengerli Ortaokulu

Telefon : 90 542 807 87 97
WEB https://kengerliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kengerli Mahallesi Haliliye /ŞANLIURFA
VİZYON : Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu; öğrenciler, veliler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış; çalışma ortamı , öğrenci başarısı ve öğrenci davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden; güvenilir ve ilk tercih edilen bir ortaokul olmak.
MİSYON : İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda; A.)Öğrencilerimizi ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak; B.)Öğrencilerimize Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak; C.)Öğrencilerin, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan , doğru düşünebilen ,bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak; D.)Öğrencilere, hak ve sorumluluklarını bilen , milli-toplumsal değerlere sahip , ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak; E.)Öğrencilerimizi, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi,mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Servis : -
Ulaşım : Ulaşım servis ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : -
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçe merkezine 27 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda futbol turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : -